menu

ParadoX

#Bio

Paradox është një dyshe e muzikës elektronike, i cili përbëhet nga vokalistja dhe tekstshkruesja Anxhela Llaha si edhe nga producenti Andi Lazaj.

Anxhela dhe Andi janë dy njerëz me një shpirt artistik, të cilët u takuan dhe përfunduan së bëri muzikë së bashku. Dyshja është bërë pjesë e shtëpisë diskografike “360MRecords” që prej 2016, pas eksperiencës së suksesshme në “TiranaArtfestival”. Muzika e tyre i përket zhanrit “Tropical and Deep House”.

Kënga debutuese e ParadoX ka qënë “Back to Her”, publikuar në dhjetorin e vitit 2016-të.