menu

Monet192

#Bio

Monet192, emri i vërtetë i të cilit është Karim Russo është një artist mjaft i njohur zvicerian, i cili arriti të bëhej mjaft i njohur falë bashkëpunimin me Dardan, “H <3te”, i publikuar në vitin 2020, i cili arritit të klasifikohej në vendin e parë në të gjitha vendet ku flitet gjermanisht. Pavarësisht se është zvicerian, rrënjët e tij familjare janë nga Maqedonia dhe Tunizia. Fillimet e tij në muzikë kanë qënë që prej vitit 2017-të, në moshën 19-vjecare, kur edhe publikoi këngën e tij të parë.

Monet192 numëron disa suksese në karrierën e tij edhe pse jo shumë vjecare. Ai është vlerësuar me cmime të shumta dhe ka qënë i nominuar në MTV Europe Music Awards.