menu

Mar1n

#Bio

Mar1n është këngëtar dhe autor këngësh i njohur. Emri tij i vërtetë është Maringlen Malaj dhe është nga Hasi. Ai e filloi karrierën e tij në një moshë të vogël dhe ju fut rrugës së hip-hopit dhe ka talentin dhe dëshirën që e bashkon. Mar1n është vetëm 23 vjeç, por gjatë kësaj kohe ai ka patur dhe shumë projekte të mira muzikore.

Ai ka qenë pjesë në festivalin Shkodra Fest, në të cilin fitoi me këngën “Kingin” në vitin 2014. Tani aktualisht punon vetëm. Bashkëpunimi i tij me Diona Fonën, i titulluar “Pistole”, bëri që Mar1n t’i bashkohet artistëve të “Top Awards”.