menu

Light

#Bio

Light ka lindur më 24 Janar të vitit 1995 në Selanik, Greqi. Reperi grek u zbulua në vitin 2012 ku dhe nënshkroi me labelin greke të hip-hopit “Capital Music”. Pseudonimi i tij, Nero Greco e vendosi atë mes emrave të tjerë të artistëve të famshëm në vitin 2015.

Ai është nominuar në MAD Video Music Award për videon më të mirë Hip Hop në vitin 2018. Ndër këngët e tij më të suksesshme mund të përmendim “Ti Fovasai”, “Mosca”, “Stars”, “Voodoo” e shumë të tjera. Bashkëpunimi i tij i fundit me Finem, “Ku je ti” dhe që arriti sukses tek publiku, bëri që Light të hyjë mes artistëve më të rinj të “Top Awards”.