menu

Lamar

#Bio

Ajo quhet Lamar Al Koismi dhe është me origjinë nga Maroku. Edhe pse mund t’ju duket paksa e çuditshme, kjo këngëtare ka zgjedhur pikërisht tregun shqiptar për të zhvilluar karrierën e saj muzikore.

“Kam zgjedhur Shqipërinë pasi më pëlqen drama që njerëzit krijojnë dhe më pëlqen mënyra se si ata të bëjnë për të qeshur”.

Lamar ka nisur të merret me muzikë që në moshën 19-vjeçare në qytetin e Romës, në Itali. Këngëtarja është shprehur se nuk kishte menduar kurrë të bëhej këngëtare pasi ka studiuar për Inxhinieri Elektronike por miqtë e saj e kanë shtyrë atë t’i futet muzikës, duke e detyruar të këndonte kudo që shkonin.

“Jam mbretëresha e Ballkanit dhe bota do ta mësojë këtë gjë shumë shpejt”, kështu shprehet Lamar.

Eshtë pikërisht projekti më i ri i Fifit, “Habibi”, ai që ka bërë Lamar të njohur për publikun shqiptar.