menu

Genta Ismajli

#Bio

Genta Ismajli është këngëtare dhe autore këngësh shumë e njohur. Gentiana “Genta” Ismajli është një këngëtare shqiptare nga Kosova. Genta këndon kryesisht këngë komerciale pop dhe lëvizjet ne skenë dhe kercimi i saj energjik jane pjesë të imazhit të saj. Pak muaj pas lindjes se saj, u zhvendos me familjen në Çikago në Shtetet e Bashkuara. Vendosi të kthehej në Kosovë për disa arsye të ndryshme private por edhe se mendonte të hynte në tregun e muzikës vendore.

Këngëtarja Genta Ismajli po e mendon seriozisht që të bëhet një nuse e denjë turke. Ajo ka takuar shefin e kuzhinës turke, Burak Özdemir për të mësuar disa metoda të reja gatimi rreth recetës së famshme ‘Kunefes’. Këtë e ka treguar me anë të një videoje në Instagram, ku gëzohet pasi mëson teknikën e re nga Buraku. Prej disa kohësh, Genta është zhvendosur në Turqi ku po zhvillon karrierën e saj profesionale dhe po shijon lidhjen e dashurisë. Së shpejti, pritet të kemi një martesë sepse partneri Hysen Usta i propozoi në Urën e Bosforit.