menu

Dj Flow

#Bio

I lindur në Prishtinë, Dj Flow është një nga Dj më të njohur në Kosovë dhe Shqipëri. Ai njihet se një prej Dj më profesionist dhe ka bashkëpunuar me emra shumë të rëndësishëm në fushën e muzikës shqiptare.

Dj Flow përveç se luan nëpër klube të ndryshme nate, ai vazhdon të sjellë projekte të suksesshme në treg, duke punuar me artistë të njohur si Mc Kresha, Lumi B, Dafina Zeqiri, Capital T, Lytical Son dhe shumë të tjerë.