menu

BOXI

#Bio

Ishela Boksi , e cila në fushën e artit ka zgjedhur të quhet Boxi, është e diplomuar në regji filmi “Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi”.

Kënga e saj e parë titullohet “Bounce for me” e publikuar në Prill teë vitit 2019-të ndërsa kënga e dytë është “Dridhe” e publikuar në Mars 2020-të. Të dyja këngeët mbajnë vulën e labelit “Bulza Entertainment”, studio e së cilës Boxi është pjesë.
Ajo ka si veçori stilin dhe gjuhën që përdor në tekstet të cilat i krijon vetë.

Gjithashtu kujdeset edhe për imazhin e saj dhe krijimin e personazheve si në rastin e klipit të këngës “Dridhe”. Lil Kim është frymëzimi i Boxit, për t’u marrë me muzikë “rap”.