menu

ALB

#Bio

Alb, emri i vërtetë i të cilit është Albion Osmanaj, është një artist i ri, karriera e të cilit sapo ka nisur.

Alb sapo ka prezantuar projektin e tij të parë, “Ni Anderr” dhe ka rezultuar tepër i pëlqyer.

Pavarësisht se këtë vit Albioni ka zgjedhur t’i prezantohet publikut me projekte profesionale, ai ka rreth 4 vite që merret me muzikë.