menu

Vert sjell singëllin e dytë dhe ia vlen!


Ora: 17:21 Datë: 30/07/2020

Vert, një ndër artistët më të rinj të tregut muzikor shqiptar, ka publikuar projektin e tij të dytë dhe ia vlen që ta dëgjoni.

Këngëtari është një ndër të paktët në Shqipëri që bën muzikë të rrymës “Trap”, që në fakt i mungon industrisë muzikore shqiptare.

Ndërkohë që debutimi i tij muzikor “Sad” rezultoi mjaft i pëlqyer në klasifikimin e “The Top List”, “No Replay”, singëlli i tij i tyre ka marrë gjithashtu sugjerimet e mjaftueshme për t’u bërë pjesë e klasifikimit të 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare.

Mbështetja e publikut e ka renditur Vert në vendin e 59-të për këtë javë.