menu

Sara

Sara Mila është folësja më e re e Top Albania Radio duke nisur eksperiencën e saj në aty që prej këtij viti. Ajo ka lindur në 23 gusht të 1995-ës dhe studimet e mesme i ka mbaruar në Gjimazin Franko-Shqiptar, Ernest Koliqi. Aktualisht, Sara vazhdon ciklin 4-vjeçar të Bachelor dhe Master Profesional pranë Universitetit të New York-ut në Tiranë në degën Shkena Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare.

Lidhjet me median ajo i ka pasur më të hershme pasi prej dy vitesh punon si gazetare e medias ‘online’ ndërkohë që ka pasur rolin e opinionistes në tri puntata të “Big Brother Fun Club” si dhe opinioniste në “Post Big Brother 8” me Ervin Kurtin.

Emisionet ku Sara është folëse në Top Albania Radio janë ‘Live From Tirana’ si dhe së fundmi ‘The Top List’, ku prezantohen këngët më të votuara në klasifikimin e Top List-ës.