menu

Pas 68 javësh “Dikur” largohet nga klasifikimi

“Dikur” ishte shndërruar prej kohësh në një prej këngëve më jetëgjatë të klasifikimit të “The Top List” por duket se më në fund fansat kanë vendosur të shijojnë projektet e reja të artistit të tyre të preferuar, Alban Skënderaj.

E publikuar shkurtin e vitit të kaluar, “Dikur” prej 68 javësh ka qëndruar në listën e 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare, duke përballuar konkurrencën e hyrjeve të reja.

Kjo javë ka rezultuar “fatale” për këtë projekt muzikor të Albanit, i cili në fakt momentalisht po shijon suksesin e projekteve të reja muzikore.

Artisti i preferuar i publikut shqiptar është pjesë e klasifikimit zyrtar të “Top Awards” me 6 projekte të tjera muzikore, ku tre prej tyre janë bashkëpunime dhe tre këngë “solo”.

“Stoli i Trendafilave” në fakt vazhdon të jetë të jetë një prej këngëve më jetëgjatë në “The Top List” me plotë 83 javë së bashku me “Lejla”, e cila ka 85 javë në total.

“Ping Pong”, “Dhurata”, “’93”, “1000 Premtime”, “Nuk je vetem” dhe “Stoli i Trendafilave” renditen përkatësisht në vendin e 13-të, 54-t, 56-të, 68-të, 69-të dhe 82-të.