menu

Hyn për herë të parë “Nona” e Ledri Vulës dhe Young Zerkës

#LIVE
E Diel, 10:00
E Shtunë, 12:00
E Marte, 20:30
E Enjte, 12:00, 18:00
#LAJME
#VJs
@topawards
Instagram: @topawards
Facebook: @topmusicawards
Twitter: @top_awards
SnapChant: @topmusicawards
Youtube
#topmusicawards2016
#RedCarpet
#FOTO