menu

Kelvi


Ora: 14:07 Datë: 17/10/2017

Kelvi Kadilli është moderator/prezantues në “Top Channel“. Ai e nisi karrierën e tij në Radio Tirana në vitin 2009, ku ishte prezantues në emisionin “Bota Ndryshe”. Me pas shkëputet nga radio për të ndjekur studimet në degën Ekonomi Finance dhe më pas Fakultetin per Drejtësi.

Rikthehet në media në vitin 2014 si redaktor lajmesh showbizz, folës në radio në një emision të përditshëm, moderator dhe prezantues i Gossip Tv dhe gazetar/moderator i INterview!

Më pas në vitin 2017 ai bëhet pjesë e “Top Media” si moderator/prezantues i emisionit të përditshëm rinor “Pop Culture“! Gjithashtu drejton “The Top List” në “Top Albania Radio” çdo të shtunë në mesditë.