menu

Dhurata Dora VS Capital T


Ora: 18:04 Datë: 05/09/2020

Dhurata Dora dhe Capital T janë një ndër dyshet më të komentuara të kësaj vere për shkak të projekteve muzikore të kësaj vere, të cilat kanë rezultuar mjaft të pëlqyera nga ana e publikut.

“Fajet” bashkëpunimi i Dhurata Dorës dhe Azet është një dnër këngët më të dëgjuara të kësaj vere por përball saj gjendet një projekt i sapopublikuar, i cili menjëherë është shndërruar në një tjetër këngë mjaft të dëgjuar dhe bëhet fjalë për “Braziliane” të Capital T.

Në një sondazh të bërë në faqen zyrtare të “Top Aëards”, ku publiku është pyetur se cili mendoni se është hiti i kësaj vere, duke përballur “Fajet” dhe “Braziliane”. Për hir të së vërtetëë përzgjedhja ka qënë paksa e vështirë, pas dallimi mes është një përqindje shumë e vogel, vetëm 3%.

53% e publikut kanë votuar për “Braziliane” si hitin e verës ndërsa 47% vazhdojnë të mendojnë se fajët është hiti i kësaj vere.