menu

Dhurata Dora lë pompozitetin për videon e saj më “down to earth ever”


Ora: 19:43 Datë: 29/12/2020

Gjatë një viti pandemik ku muzika ka qënë totalisht në krizë, Dhurata Dora nuk pushoi së bëri muzikë të bukur, duke qëndruar sa më pranë fansave të saj në këtë periudhë mjaft delikate.

“Harrom” titullohet prurja më e re e Dhurata Dorës, e cila është futur menjëherë në klasifikimin e “Top Awards” dhe kjo falë sugjerimeve të shumta nga ana e publikut.

Ndryshe nga këngët e mëparëshme, në këtë projekt muzikor artistja ka ardhur mjaft romantike dhe me një tekst tepër të bukur dedikuar një dashurie të humbur.

Në shumicën e projekteve të artistes është vënë re shfaqja e saj në klipe mjaft elegante, duke i dhënë shumë rëndësi paraqitjes së saj, veshjeve ekstravagante, makina të bukura apo dDhurata Dora lë pompozitetin për videon e saj më “doën to earth ever”uke zgjedhur vende mjaft të vecanta për klipet e saj.

Diferencën artistja e ka bërë në klipin e këngës “Harrom”, në të cilin ka pompozitetin, duke u shfaqur me një klip të thjeshtë dhe ajo cfarë është më e rëndësishme, Dhurata duket më shumë vetvetja në këtë prurje të re muzikore.