menu

Capital T bën “Filma” dhe hyn në “The Top List” në vendin e 69-të


Ora: 10:06 Datë: 10/01/2019

Capital T është një tjetër artist që ka e mbyllur vitin 2018-të, duke publikuar një projekt të ri muzikor, i cili është një dhuratë për fansat e tij. Që në javën e parë të publikimit, ky projekt muzikor ka rrëbyer sugjerime të shumta nga ana e publikut, duke u futur menjëherë në “The Top List”.

Pavarësisht se nuk është Capital T, ai që luan filma në tekstin e kësaj kënge, është ai që e ka sjellë këtë “film” që ka rrëmbyer zemrat e publikut me muzikën, e cilsa është punusr ngs Alitou, Ndërkohë që është prodhuar nga vetë Capital T, Mix & Master është punuar nga Lorenc Aliaj.

Kapoja vazhdon të jetë tepër aktiv në tregun muzikor shqiptar, duke i mbajtur fansat sa më pranë vetes dhe duke i qëndruar besnikë stilit të tij.

Capital T, i cili është pjesë e grupit të artistëve me më shumë këngë në klasifikim, gjendet në listë me 7 projekte muzikore në total si “Pasha Jeten”, “Andiamo”, “Pse po ma lun lojen”, “Lejla”, “Filma”, “Bomba”, “O Ma” të cilat renditen përkatësisht në vendin e 45-të, 56-të, 60-të, 69-të, 72-të dhe 81-të.