menu

Zuna

#Bio

Zuna është një reperi i njohur i cili ka lindur në Baalbek, Lebanon dhe ka jetuar aty deri në moshën 15-vjeçare dhe më pas është zhvendosur në Gjermani së bashku me prindërit e tij.

Zuna është bërë pjesë e grupit KMN Gang në vitin 2010. Zuna ka publikuar një album “solo” në prill të vitit 2017-të, të titulluar Mele7, i cili është renditur në vendin e dytë në klasifikimet muzikore në Gjermani dhe në vendin e parë në klasifikimet muzikore në Zvicër.