menu

Vserlo

#Bio

Vserlo është një artist i ri në muzikën shqiptare, i cili jeton në Tiranë. Ai ka nisur të këndojë që në moshë të vogël dhe gjithashtu është shfaqur në teatër, ku ka dhënë premierën e këngës së tij të tretë, “Soul In Rain”, në të cilin ka kënduar për herë të parë “live”.

Vserlo dallohet për një stil mjaft të vecantë dhe dinamik dhe muzika që ai bën i përket Pop/R&B dhe Baladë.

Vserlo është një anagramë (një frazë e krijuar nga riorganizimi i shkronjave), që do të thotë “Lover/Loser ose sic shprehet ai: “If you cannot have love in you soul you are a loser” ( Nëse nuk ke dashuri në shpirt je një i humbur).