menu

Unikkatil

#Bio

Viktor Palokaj ka lindur më 18 mars te vitit 1987, në qytetin e Prishtinës në Kosovë. I njohur në fushën muzikore me emrin Unikkatil, ai është një reper, tekstshkrues dhe producent muzikor, i cili prej vitesh jeton në Bronx, New York.

Karriera e tij muzikore nisi në vitin 1993, kur ai regjistroi këngën e tij të parë. Derimë tani, Unikkatil ka publikuar 5 albume muzikore. Albumi i tij i parë mban titullin “Shihemi N’përkujtime” i publikuar në 2002-shin. Në 2004-ën publikon “Fjált e Pavdekshme”, pasuar nga “Prezenton The Bloody Alboz” në 2005-ën, “Armiqt Suprem” në 2006-ën dhe “Kanuni i Katilit” në 2007-ën.