menu

Tironci

#Bio

Tironci, mund të duket një një emër arti i cuditshëm por Nidrit Imami ka zbuluar për Top Awards se këtë pseudonim e ka patur që në moshë të vogël. Kur ishte në klasë të 6-të, ai kishte vendosur të bënte një tatuazh me këtë emër dhe prej asaj kohe ai thërritej Tironci, gjë që të cilin e përdori edhe si emër arti.

I lindur dhe rritur në Tiranë, reperi 25-vjecar, ka realizuar këngën e tij të parë në vitin 2012-të me titull “Sdi ca tjeter”. Ai ka punuar për disa projekte muzikore ndër vite por fatkeqsisht ato nuk janë të dokumentuara në kanalin e “Youtube”. Reperi tregon se muzika hip hop e ka shoqëruar gjatë gjithë kohës, që kur ai ishte në moshë të vogël dhe për këtë arsye ka përzgjedhur këtë zhaner muzikor.

Përvec bashkëpunimit “Paranoja” me Denny Njeto, ai ka publikuar gjithashtu një tjetër këngë me titull “Bjerma”, e shoqëruar me videoklip.