menu

Skerdi

#Bio

Skerdi është një tjetër këngëtar i njohur shqiptar, i cili ka lindur më më 16 qershor 1989. Ai është një artist mjaft i dashur si në Shqipëri, po ashtu edhe në Kosovë.

Skerdi ka publikuar projektin e tij të parë muzkor në vitin 2012-të dhe që prej atij viti ai ka qënë mjaft aktiv në skenë, duke sjellë bashkëpunime dhe këngë “solo”.

Ka bashkëpunuar me disa emra të njohur në tregun muzikor shqiptar, ndër të cilët mund të përmendim Gjikon dhe Nora Istrefin.

Një ndër projektet e tij më të suksesshme është “Si Bugatti”, një këngë që është renditur mjaft mirë në klasifikimin zyrtar të “Top Awards”, duka arritur deri në vendin e 5-të.