menu

Otto

#Bio

OTTO, artist i lindur në Gjermani, por i rritur në Kosovë. Fillon të interesohet për muzikë që në fillimet e adoleshencës. Por ishte gjatë këtij viti 2021 kur ai vendosi të zbatojë kulturën e tij muzikore për të prodhuar projektet e tij. Publiku mundi ta zbulonte me projektin e tij të parë, “Fundi Fillimi”, por siç e tregon titulli ky është vetëm hapja e një kapitulli të ri për OTTO-n, i cili nuk ka ndërmend të ndalet me kaq. Me ndikime nga çdo sferë muzikore dhe kulturore, ai synon të befasojë publikun me çdo projekt të ri.