menu

NS

#Bio

Pavarësisht se NS është një emër i padëgjuar më parë në muzikë, “NS” e ka sjellë menjëherë në vëmendje të publikut shqiptar.

NS, emri i vërtetë i të cilit është Enes Deliu, është vetëm 24-vjec dhe është anëtari më i ri i labelit P.I.N.T. Këngëtari ka nisur të merret me muzikë që shumë kohë më parë por “Chycheck” e ka rikthyer NS në muzikë pas një pauze muzikore 2-vjecare