menu

MadMan’s Choice

#Bio

MadMan’s Choice është një band muzikore nga Gothenburg, Suedi, që luan muzikë alternative/rock/metal dhe karaketrizohet një një zë majft dinamik.

Me një ritëm të fortë, kitarë të mprehtë, këngët e grupit përgjithësisht të bëjnë ta ndjesh muzikën në ajer.

Stili i tyre muzikor është frymëzuar nga Porcupine Tree, Life of Agony, Deftones , The Smashing Pumpkins, Faith No More.

MadMan’s Choice është bërë i njohur për publikun shqiptar kryesisht falë versionin të këngës “Xhamadano Vija Vija”, të publikuar më 28 Nëntor 2020.