menu

Kleoniki

#Bio

Kleoniki është një këngëtare dhe tekstshkurese mjaft e talentuar shqiptare.

Kontakti i saj i parë me publikun ka qënë në vitin 2012-të, në kohën kur u shpall “Miss Shqipëria” dhe më pas “Miss Globe”.

Pas këtyre ekperiencave, Kleoniki vijoi karrierën e saj në modeling jashtë kufijve shqiptare, në Milan, Paris, Londër, Hamburg, Berlin, Belgjikë dhe Athinë.

Kleoniki vijoji më tej për një tjetër pasion që ishte muzikë, për të cilën studioi në Angli si tekstshkruese.

Pas përfundimit të studimeve, Kleoniki është fokusuar plotësisht në muzikë dhe derimë tani publikon dy projekte të prezantuara për publikun.

Debutimi i saj ishte “Unity”, një bashkëpunim me Alban Ramosaj, të cilën artistja vendosi të hiqte nga kanali i Youtube, me pretendimin se nuk kishte dhënë maksimunin e saj në atë projekt.

Kështu që Kleoniki vendosi që t’i prezanohej e vetme publikut me një tjetër këngë dhe është “Purified”, e publikuar në dhjetor 2020-të.

Projekti i saj më i fundit është “Goddess LikeMe”, i cili ka rezultuar tepër i pëlqyer nga publiku shqiptar.