menu

Kastro Zizo

#Bio

Kastro Zizo, emri i vërtetë i të cilit është Klevis Bega, ka lindur më 18 Maj 1984. Ai është një nga këngëtarët më interesantë dhe të veçantë të skenës shqiptare.

Kastro Zizo është ndër artistët shumë të komentuar, qoftë për projektet e tij muzikore, por edhe për imazhin e krijuar në publik.

Kastro e ka nisur karrierën e tij me grupin 2 Farm, i cili rezultoi shumë i pëlqyer në atë kohë. Pas ndarjes së grupit, ai nisi karrierën e tij si solist, duke ardhur pranë publikut me zhanre të ndryshme muzikore.