menu

Helly Luv

#Bio

Helan Abdulla, e njohur me emrin e artit Helly Luv, është një këngëtare, balerinë, koreografe, aktore dhe modele kurde, e lindur në Urmia, Iran. Karriera e saj nisi duke hedhur video në rrjetet sociale. Ajo u bë e famshme në vitin 2013-të, falë projektit “Risk It All”.

Në vitin 2006, Helly Luv u zhvendos në Los Angeles, për të jetuar, ku edhe lidhi kontratë me shtëpinsë diskografikë të producentit të njohur Los Da Mystro. Në vitin 2013, Helly Luv lidhi një tjetër kontratë me Gawain “G2” Bracy II and “G2 Music Group”.