menu

Gonzo

#Bio

Gonzo (emri i vërtetë Fabio Çani) është një reper dhe tekst-shkrues i ri nga Tirana. Pasioni i tij për artin ka nisur prej poezisë që e ka lëvruar që në fëmijëri dhe është përkthyer në pasion për muzikën në moshën e adoleshencës.

Kënga e tij e parë nën pseudonimin Gonzo, e titulluar “Sandman”, u lançua në YouTube dhe SoundCloud në dhetor të vitit 2017-të.

Nga ajo kohë, ai ka qenë duke eksperimentuar me tingujt dhe nën-zhanerat e hip hopit për të gjetur dhe përçuar zërin e gjeneratës së tij.

Debutimi i tij si tekst shkrues vjen me këngën “God Fell in Love with a Stripper” të duos synthwave Nëna Parti.

Shohim se Gonzo ka ambicie të kapë tregun ndërkombëtar, nisur nga tekstet e shkruara në gjuhën angleze. Por ai na premton se shumë shpejt do të vijë me një album në shqip.