menu

Fuego

#Bio

Familjes së “On Records” i është shtuar një tjetër pjesëtar dhe në fakt duket se është një tjetër zbulim i kësaj shtëpie diskografike. Pas promovimit të dy talenteve të reja, Fero dhe Rina, “On Records” duke se ka goditur sërish në shenjë dhe kësaj radhe me Fuegon.

Fuego, emri i vërtetë i të cilit është Ensar Elshani, është një reperi i ri, i cili është gjithashtu mjaft i ri në moshë, vetëm 18-vjeç.Ai u bë i famshëm për publikun shqiptar falë projektit “Homie”, në bashkëpunim me Zzap.