menu

ESTTO

#Bio

ESTTO, emri i vërtetë i të cilit është Ernest, ka nisur të futet në fushën e artit si Dj rreth 6 vite më parë. Ernesti, i cili ka studiuar për piano dhe këndim, përveçse DJ tashmë i është futur tregut të muzikës, duke publikuar projektin e tij të parë muzikor të titulluar “Per cdo nate”.

Ishte një kover i këngës së Drake “Hold on, we’re going home”, ai që i hapi dyert drejt muzikës Estto-s. Ai ka zbuluar se falë këtij koveri, ai nisi të kishte pranë vetes shumë artistë që e mbështesnin duke përmendur grupin e njohur NRG Band.