menu

Ermal Fejzullahu

#Bio

Ermal Fejzullahu është djali i këngëtarit të mirënjohur Sabri Fejzullahut. Ai ka lindur dhe jeton në Prishtinë me familjen e tij. I lindur nga një familje artdashëse dhe e rritur me muzikën si një djalosh shumë i suksesshëm dhe i dashur për publikun.

I dashuruar me vajzën e ëndrrave të tij, Arianën, Ermali vendosi ti jepte fund beqarisë duke u martuar në vitin 2008 me një dasëm të madhë që zgjati 3 ditë. Me siguri i do shumë fëmijët pasi shumë shpejt u bë baba i një djali të bukur që e pagëzuan Art dhe më vonë edhe të një princeshe që e quajtën Buna. Por dashuria për fëmijët  nuk përfundon këtu. Në vitin 2013 Ermali u bë baba për herën e tretë dhe sërish një një princeshe të vogël që e mbanë emrin Era.

Fillimsht në muzikën për fëmijë ku edhe ishte pjesë e disa festivaleve që në moshën 6 vjeçare. Është e njohur sidomos kënga e Ermalit së bashku me motrën e tij Bulzën, “Trashe“ që ishte shumë e pëlqyer nga publiku. Pas përfundimit të luftës në Kosovë Ermal Fejzullahu u rikthye në skenë me muzikë për të rritur dhe gjithashtu në një stil të veçantë gjë që edhe e kishte cilësuar nga shumë anketa dhe gazeta si këngëtarin më të mirë. Që nga momenti kur doli në skenë Ermal Fejzullahu nuk ndali së krijuari këngë dhe hite si “solo” ashtu edhe në bashkëpunime me këngëtarët e tjerë.