menu

Enis Bytyqi

#Bio

Enis Bytyqi është një këngëtar dhe autor tekstesh me origjinë nga Kosova por që ka lindur, jeton dhe punon në Gjermani. Një djalë edhe pse në një moshë të rë përvec muzikës ka hobi dhe profesione të tjera.

Enisi, i cili flet gjuhën shqipe në mënyrë të shkëlqyer, numëron shumë projekte muzikore në karrierën e tij muzikore, qofshin ato bashkëpunime apo këngë “solo”.