menu

Dj Geek

#Bio

Dj Geek është një tjetër dj i suksesshëm në muzikën shqiptare, i cili ka nisur luajë nëpër klube të ndryshme që prej vitit 2012-të. I lindur në Prishtinë, ai ka mundur të depërtojë me muzikën e tij në gjithë trevat shqiptare, duke u shndërruar në një prej dj-ve më të preferuar të momentit. Ai madje synon të marrë pjesë në ndonjë festival europian.

Dj Geek ka sjellë projektin e tij të parë muzikor në bashkëpunim me Dhurata Dorën, “Ayo” e cila ka qënë në klasifikimin e “The Top List”. Një bashkëpunim i veçantë ka qënë dhe ai me Argjentina Rramosaj, “Sekreti”, i cili rezultoi tepër i pëlqyer në tregun muzikor shqiptar.