menu

Diana

#Bio

Diana Mehmetaj ka lindur më 11 Dhjetor 2002 në Prishtinë. Muzika ka qenë një pasion i saji që kur ajo ishte ende e vogël. Diana ka filluar të merret me muzikë në një moshë shumë të re. Kur ishte ende 13 vjeçe, ajo filloi të ndiqte kurse muzike dhe ka mbajtur koncerte të ndryshme në Prishtinë.

Më pas ajo ndoqi shkollën e mesme të muzikës, ku ka mbajtur koncerte klasike me filarmoninë e Kosovës dhe aktualisht është duke ndjekur Universitetit e Muzikës. “Nese Don” është kënga e saj e parë e publikuar e cila e bëri pjesë të “Top Awards”.