menu

Delinda Disha

#Bio

Delinda Disha është aktore e programit humoristik “Portokalli” që prej vitit 2014-të. Ajo u shndërrua shumë shpejt në një ndër personazhet me të njohur të “Portokalli-së” dhe kjo për shkak të interpretimit të Briseida Shehaj, Drejtoresha e Tatimeve në atë kohë. Delinda vazhdon të sjellë personazhe mjaft interesant, duke shkaktuar të qeshura pafund cdo të dielë në ekranin e “Top Channel”.

Ajo prej vitesh është në një marrëdhënie me Eldo Dishën, me të cilin ka një djalë.