menu

Dalmo

#Bio

Dalmo ka nisur të merret me muzikë rreth 11 vite më parë. Fillimisht ai nisi të kompozonte këngë së bashku me Rabit ( i cili është pjesëtar i grupit Albanian Outlaws) në gjuhën gjermane por Rabit, me të cilin është njohur në qendrën e riedukimit, e këshilloi atë të bënte muzikë në gjuhen e tij amtare, portugalisht-braziliane.

Dalmo, i cili momentalisht jeton në Zvicër, e mori në konsideratë këshillën e mikut të tij dhe nisi karrierën e tij si një kompozitor 16-vjeçar, teksa qëndronte në qendrën e riedukimit në Zvicër. Ai u bë një fans i madh i muzikës hip-hop.

Dalmo dhe Rabit dëshironin që një ditë të prodhonin një hit ndërkombëtar dhe ata ia arritën qëllimit pas 11 vitesh, duke sjellë një bashkëpunim me Albanian Outlawz, Young Zerka dhe producentin e suksesshëm Niza, të titulluar “Ting Ting”