menu

Blleki

#Bio

Blleki, emri i vërtetë i të cilit është Flamur Rukovci është këngëtar i njohur, jeton dhe vepron ne Gjilan ose me sakte ne lagjen “Qenar Qeshme”, e cila ndryshe njihet si nje lagje ku eshte jeta “Underground”.

Blleki këndon muzikë rap të ashpër “underground”, ku tregon në përgjithësi jetën e shumicës së rinisë që e kalojnë në stilin “Gangsta”. Punon pa u ndalur dhe padyshim që së shpejti do të njihet edhe më shumë dhe mendohet se do të jetë e ardhmja e repit shqiptar.

Blleki tashmë është bërë pjesë e labelit “Pint”, krijuar nga Mc Kresha dhe Lyrical Son. Së fundmi ai është bërë babai i një djali të quajtur Priam.