menu

Arnon

#Bio

Arnon, emri i vërtetë i të cilit është Mario Hysneli, është një student 21-vjeçar i cili jeton në Tiranë. Pavarësisht se studion për Inxhineri Informatike, muzika është një pasion për Arnon, i cili preferon të kompozojë muzikë elektronike eksperimentale duke përfshirë zhanre të ndryshme si “Tropical House”, “Deep” dhe “Progressive”.

Ai publikoi projektin e tij të parë muzikor, “4U”, janarin e vitit 2017-të, i cili  nisi si një eksperiment pasi është punuar vetëm nga laptopi i tij personal dhe sipas tij kjo gjë mund ta identifikojë atë si një “bedroom producer”, i cili aspiron shumë në të ardhmen.

Arnon ka publikuar disa projekte muzikore, por “Te Molla” është një projekt muzikor që korri shumë sukses jo vetëm në trojet shqiptare por edhe jashtë saj.