menu

Arbër Skënderaj

#Bio

Arbër Skënderaj është vëllai i Alban Skënderaj dhe jeton prej vitesh në Itali. Ashtu si edhe Albani, Arbëri e ka patur pasion muzikën që në fëmijëri edhe pse prej vitesh ka një tjetër profesion.

E kanë nisur bashkë rrugëtimin drejt muzikës, por rrethanat e ndryshme bën që Arbëri të mos vazhdonte edhe pse Albani dhe familja e kanë lutur për vite me radhë.

Më datë 22 Nëntor 2018, Arbër Skënderaj publikon videoklipin “Brilla”. Më në fund ai vendos të realizojë dhe të publikojë një këngë vetëm për pasion. Edhe pse për herë të parë dhe pa asnje eksperiencë, ka bërë gjithçka vetë, me forcat e tij. Tekstin, muzikën, produksionin, madje edhe videon e ka realizuar vetë pasi Arbëri ka qenë gjithmonë altruist, punëtor dhe gjithçka ka dashur ta arrijë vetë. Albani shprehet se është shumë krenar për vëllain e tij, që gjeti kurajon të provonte veten, por mbi të gjitha, që arriti të nxjerrë një dedikim të dhimbshëm nga shpirti, forcë që vetë Albani ende nuk arrin ta gjejë.