menu

2po2

#Bio

Grupi 2po2 është themeluar në vitin 1995 nga Besnik Canolli dhe Arben Mehmeti. Në vitin 1997 arrijnë të inçizojnë këngët e para, ku me këngën “S’me pelqen kjo loje” arritën të bëjnë për vete zemrat e shumë moshatarëve të tyre. Ata publikojnë albumin e parë në shtator të vitit 1997, të tiulluar “Nuk Dorezohemi Lehte”. Albumet e 2po2 janë: “Nuk Dorzohemi Lehte” “Hip Hop Therapy” “Hip Hop Filozofi” ” dhe se fundmi dy CD “high records” “Vol 1” dhe “Vol 2”.

Besnik Canolli(2po2)pas 16 viteve karrierë nxorri në shitje albumin e tij të parë “solo” të titulluar “AUTHENTIC”, i cili që në momentin e publikimkit, korri një sukses të jashtzakonshëm. Besnik Aka 2po2 është një ndër artistët që numëron mjaft bashkëpunime të suksesshme në karrierën e tij më shumë artistë të skenës shqiptare.