menu

Tr3ndy

#Bio

Tr3ndy, emri i vërtet i të cilit është Dardan Ballazhi, është një DJ dhe producent nga Maqedonia.

Tr3ndy ka risjellë në vëmendje këngën “Cmendem” të Elita 5, e cila daton prej vitit 2014-të.

DJ i talentuar numëron disa projekte në karrierën e tij muzikore, si “Dredha” dhe “Welcome to Prishtina”.

Ndërkohë që është shumë aktiv në klube të ndryshme, Tr3ndy premton se do të jetë akoma më aktiv në prodhimin e këngëve të reja.